maanantai 25. helmikuuta 2013

Elossa


Hei kaikki!
 Mitään suurempia selittelemättä, en oo kerenny postaileen yli viikkoon, koska aika ei vaan oo yksinkertasesti riittäny :( Oon joka ilta tullu vastaan "myöhään" kotiin väsyneenä ja yrittäny mennä aikasin nukkuun. Joka päivä ollu siis täynna ohjelmaa ja ärsyttää kun en oo päässy kaikkee tänne kertoon. 
            Koko päivän tänään sattunu päähän, niskaan ja silmiin, joten kun kotiin pääsin niin söin, otin särkylääkkeen ja vedin kaikki verhot ikkunoiden eteen ja painuin nukkumaan. Nukuin tunnin ja olo on kun ois uudestisyntyny :D En kerkee nyt kirjotteleen enempää, kun pitää mennä suihkuun ja siivoon mun huonetta. Seiskalta on taas Rotary-kokous ja siinä tää päivä menikin. Oon ruvennu toisaalta tykkään näistä maanantaista, kun saa koulun jälkeen vaan hengailla yksin kotona ja tehdä ei- mitään.
Yhden kuvan kuvasaldo ja tääkin kopsattu facebookista... pitäskö tsempata kameran kans?
Tää viikko ja oikeestaan koko kuukausi näyttää niin kivalta, että oon ihan fiiliksissä tulevasta. On synttäreitä (myös mun omat), veljen valmistajaisia, muita pippaloita, vaihtareitten kanssa reissailua ja sitten vielä sinne Recifeen pariks viikoks. Huomenna meen portugalin tuntien jälkeen taas klubille saunaan ja shiatsuun, jonka voitin arvonnasta! Arkikin voi näköjään olla upeeta, jos siitä vaan tekee sellasta :)
Yritän keksiä jonkun ajan, että pääsisin tekeen pitkää postausta. Nyt kun tuntuu että päivät ja viikot vaan koko ajan vähenee ja vähenee, ei tee yhtään mieli istua kotona koneella, vaan oikeestaan joka päivä oonkin menny pää kolmantena jalkana. Ärsyttää vieläkin etten osaa laittaa sitä videoo tänne!
Mahtavaa alkanutta vikkoa kaikille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti