sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Another perfect weekend



Hei people, miten meni viikonloppu? :) Mulle ei tapahtunut oikeestaan mitään huippu erikoista. Aika perus viikonloppu, mutta tosi hyvä sellanen!
Perjantaina mulla ei ollu koulua, koska on jotkut koulujen väliset Olympialaiset 3 päivää, eikä vaihtareiden kuulemma tarvii osallistua. Nukuin siis taas yhteen asti ja käväsin manikyyrissä laittamassa uutta väriä kynsiin, kun viime kerrasta jo se pari viikkoo vierähtäny. Jos joku ihmettelee miks käyn niin usein, niin a) kynnet on mulle rakkaus ja oon aina tykänny ite laittaa niitä monta kertaa viikossa b) täällä manikyyri on niin halpaa (about 5-6 e) ja tulee siistiä jälkee, niin ei enää ite oo jaksanu laittaa (elämä kun on niin kauheen kiireistä ja raskasta, etten millään kerkeis...?) . No jokatapauksessa, kävin nyt uudessa paikassa enkä kyllä enää mee uusiks. koska se nainen oli ihan töykee eikä ees jutellu mun kans vaikka kovasti yritän :D Tää uus paikka on vaan muutamansadan metrin päässä meiän kodista, niin olis hyvä sijainti kylläkin. Pitäydyn silti siinä vakkaripaikassani. Tällä kertaa tuli ihan törkeen räikeet oranssit, mut toisaalta aika piristävä ja kiva ruskettunutta ihoo vasten :) Toi manikyyri on aika nopee jutska, siinä poistetaan vanhat lakat, leikataan kynsinauhat, rasvataan kädet, viilataan tai leikataan kynnet ja lopuks lakataan ja öljytään...oliskohan 20 minsaa yleensä? En oo koskaan halunnu laitatuttaa tekokynsiä niin tää on ihan huippu jutska mulle!  :)

 

Päivemmällä kaveri tuli piipahtaan kylässä ja myöhemmin skypettelin äitin kanssa. Aina piristävää nähdä mammaa ja tulee sellanen kotonen olo kun kuulee tutun äänen :( Myöhemmin myöhemmin kaveri tuli hakeen mut ja oli puhe, että oltas menty syömään johkin mutta hetken mietittyä päätettiin säästää rahaa ja käytiin vaan kaupan kautta ostamassa nuudeleita, cokista ja suklaata. 10 reaissia tais mennä, maksoin puolet eli 5 joka tarkottaa vaan noin paria euroo :D Siinä se ilta menikin sit syödessä ja parantaessa maailmaa...


Kamera on pysyny visusti kotona, siksi tämä huima kuvasaldo :D
Lauantaina 1 aikaan lähin keskustaan Axellee vastaan ja käytiin kaupoilla ostamassa joulukoristeita.........en usko että oikeesti MINÄ ostin pieniä joulupukkeja ja joulusukan :D hahaha. Myöhemmin alkokin sataa urakalla niin lähettiin meille päin syömään ja laittautuun. Axelle on siis Belgiasta ja sen kodissa on tällä hetkellä Kauane, jonka kodissa mä asun nyt. Kauane tykkää tosi paljon Axellen perheestä ja mun host-vanhemmat olikin innoissaan kun pääs vihdoin jutteleen Axen kanssa :D Aina kun mietitään noita perhekuvioita niin tulee just sellanen how small the world is- feeling, Kaikki on samassa ympyrässä ja tuntee toisensa, vaikka oliskin ihan maailman toisella laidalla.



 
Suihkun ja meikkailun jälkeen lähettiinkin juhliin ja oli ihan super hauska ilta ja yö! :D hahaha yläpuolella pari kuvaa meiän tunni naurusessiosta... yritettiin matkia brasilialaisten tyttöjen poseerausta joka on oikeesti hauskinta katottavaa ikinä. Kroppa niin mutkalle kun mahollista, jalat vähän koukkuun, tukka sopivasti silmille ja ihme virne naamalle. Okei ehkäpä tähän itekki joskus sortuu, mut se on ihan omaa luokkaansa mitä ne täällä tekee!!:D Muut kuvat oli niin järkkyjä että oli pakko pistää tähän esimerkiks näitä vähän hillitympiä.











Kuvat kertookin varmaan tarpeeks mun sunnuntaista. Herättiin Axellen kans vasta 2, saatoin sen pysäkille ja painelin ite terassille aurinkoon. Oli vaan niin tajuttoman kuuma, että jo 5 minuutin jälkeen oli pakko lähtee hakeen juotavaa. Tunnin siinä pysty makaileen kunnes rupesin jo näyttään ravulta D: nyt on siis kivat rajat pinnassa, jeejee vihdoinkin vähän vahvistusta vanhoille rajoille. Illemmalla oli jo viileempää kun aurinko oli laskemassa, niin parkkeerasin siihen samaiseen tuoliin portugalin kirjojen kanssa ja tuijottelin tota nättiä taivasta. Kerkesin vissiin pari sivua selaileen kunnes heräsin kun veli huusii korvan juuressa VENHA COMEER, eli tuu syömään :D Loppuilta katteltiinkin telkkaria, datailtiin yhessä ja jutusteltiin henkeviä. Tässä mä nyt vieläkin lahnaan sohvalla yksin pimeessä olkkarissa kello 3.15. Hmmmm missä rytmi?
AINIIN. meillä on portugalin tunneilla ollu niin että jokainen tuo vuorollaan jotain syötävää omasta maastaan. Meksikolaiset on tuonu tacoja ja saksalaiset kaikenmaailman leivoksia, mousseja ja vaikka mita. Mun vuoro olis nyt tiistaina enkä tiiä yhen yhtä suomalaista jutskaa? Jotain ei niiiin vaikeetekosta pitäs olla, koska en oo mikään suoranainen leipuri hiiva..:D eli jos on ideoita, niin olisin hyvin ilonen.

Nyt pehkuihin (jääkaapin kautta), Hyvää yötä <3

2 kommenttia: