perjantai 3. elokuuta 2012

it's friday FRIDAY da da daaa

Hey there! Curitibassa on paistanu aurinko viimeset kolme päivää, joten en oo jaksanu postailla :) Netti täällä on niiiiin hidas, että tosiaan pari kuvaa puolessa tunnissa on maximi. Sain (taas) mun kameran ja koneen toimiin, eli nyt ois paremmat tsäänssit kirjotella.

Mentiin toissapäivänä siskon kanssa keskustaan käveleen ja lopuks maman kanssa kahville ja vielä shoppaileen. Niin ja viel kerran syömään. Curitiban keskusta oli paljon isompi kun ajattelin. Meiltä bussilla on joku vartin matka riippuen ruuhkista. Kameran kanssa piti olla toooosi varovainen enkä saanu kuvailla oikeen missään. Myöskin laukkuu piti aika tiukasti vahdata. Tässä kaupungissa on jonkun verran saksalaisia ja vaaleita ihmisiä, mutta silti mä erotun täältä ihmeen hyvin. Ehkä 183 sentin pituus tekee jotain, mutta samoin tekee myös blondeus...:D Ihan sama mihin kauppaan tai ravintolaan meet, niin aina kysytään että onko oma väri, oonko värjänny, mistä maasta oot kotosin ja sitten ihmiset ihmettelee päästä varpaisiin ihan todenteolla. Taisin kuulla myös pari kosintaa ja ihmetyksen kiljahdusta....brassit on tässä suhteessa ihan hulluja. Miehet täällä on _todella_ rohkeita, ihan erityyppisiä kun Suomessa :D


Mulla on täällä koko ajan jotenkin levoton olo. Tekis hirveesti mieli mennä jokapaikkaan ja tehdä jotain! Täällä ollaan hirveesti kotona ja "laiskotellaan". Oltiin eilen Curitiban parhaimmassa puistossa pari tuntia ja se kohensi heti olotilaa kun pääsi ulos ja käveleen. Nää ei tahdo oikeen ymmärtää mun suurta hinkua päästä salille tai lenkille :D Muutenkin oon tottunu kotona tekeen hirveesti kaikkee yksinäni ja musta olis ihana mennä ulos yksin ja laittaa kuulokkeet korviin, mut täällä ollaan koko ajan yhessä eikä kukaan oikeen vietä sellasta yksinaikaa. Tänään meille piti tulla 10 siskon kamua viettään iltaa, mut sisko on kipee ja on nukkunut nyt koko päivän. Tässä vaiheessa on vielä aika vaikeeta kun ei tunne ketään niin on myöskin suht vaikee keksiä mitään tekemistä. Ja varsinkin nyt kun on perjantai niin tekis mieli tehä jotain. Ihan mitä vaan muuta kun istua koneella täällä :D Mutta kärsivällisyyttä nyt peliin! Päätin just että lähen nyt lenkille ja nauttiin tosta auringosta!

Ps. Latasin teille yhen kuvan joka kesti 42 minuuttia. Tossa on 52 kuvaa oottamassa että pystysin jakaa ne täällä, mut en oo vielä keksiny keinoo että miten. 52 kertaa 42 min...2184 min? ehmm en jaksa oottaaa.

Viettäkäähän kiva viikonloppu ja nukkukaa hyvin!!  Niin mäkin teen täällä ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti