sunnuntai 5. elokuuta 2012

welcome, monday


paikallinen bussi





äiti, kumman haluut vävypojaks?! 



ei ei, kyllä tää on se tuleva aviomies...



Brigadeiro, maailman paras jälkkäri!

palladium

Heipppa! Viikonloppu rupee jo oleen takanapäin:) Eilen lämpötila kipus lähelle +30 (suht kylmä keskitalvi), niin käytiin ensin keskustassa syömässä ja suunnattiin siitä taas Bariguihin eli Curitiban parhaaseen puistoon. Barigui oli aivan täynnä enkä voinu taas kun mollottaa suu auki ja ihmetellä. Ne paidattomat lihaksilla varustetut miehet ei sinänsä pilannu sitä maisemaa yhtään :D Meitä oli sisko, Matheus, Aline ja sen poikaystävä Daniel, toi on yks sellasista porukoista jossa ei voi olla nauramatta ja on aika hauskaa. Myöhemmin kävästiin kodin kautta laittautumassa ja mentiin syömään nutella lettuja ja jätskiä huoltsikalla ja päädyttiin vielä juhliin. Litkin koko illan vettä ja aina siihen laitettiin automaattisesti SOKERIA. Olin järkyttyny :D Onko kukaan koskaan maistanu? Mun mielestä se on ihan järkyttävän hirveen makusta ja yritin sönköttää että ei sokeria kiitos, mutta mua ei taaskaan ymmärretty....:D Päästiin nukkumaan "jo" viiden aikaan. Mä tavallaan ootan että se koulu alkais jo, niin sais tätä rytmiä vähän paremmaks. Siskon koulu on ollu pari kuukautta jo jossain lakossa, niin sekin valvoo aina melkein aamuun asti niin itelläkin menee tosi myöhäseks joka yö.
Käytiin tosiaan eilen mäkissä syömässä ja olin hymy korvissa kun luulin saavani jotain tuttuu ja turvallista. Mutta  EI =(  Cokis on jotain mitä ilman ei voi elää, ja nyt sekin maistuu aivan kammottavalta ja haisikin ihan joltain myrkyltä. Juustohampurilainen ei ollu mitenkään samanlainen mutta menetteli. Mut on petetty :( Oon aina jotenki luullu että mäkki ois samanlainen joka maassa. Oli pakko kävellä lähimmälle kiskalle ja ostaa cokis tölkki, ihan sitä aitoo ja oikeeta cokista! Pitänee testata subway seuraavaks, sen ei luulis paljon eroovan.

Tänään ei olla tehty yhtään mitäään.  Aamupäivästä käytiin kirkolla syömässä päivällistä koko perheen voimin ja tultiin nukkuun kotiin. Laitoin noi kuvat latautuun tänne ja menin päikkäreille ja aattelin että ne olis latautunu kun herään ,mutta ei :D Neljä tuntia ootin noita 15 kuvaa, ei oo todellista. Ärsyttää kun haluisin laittaa joka päivältä kuvia ja tänne kirjottaminen on super rentouttavaa, mutta ei vaan voi aina oottaa montaa tuntia. Ylempänä jokatapauksessa viime viikon keskiviikolta kuvia Curitiban keskustasta. Yritän saada laitettua tekstiä ja kuvia loppuviikosta myöhemmin, jos netti sallii :>

Hyvää viimestä lomaviikkoo sinne Suomeen! :) JA HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ HELLULLE, MUN IHANALLE YSTÄVÄLLE. ikävä on!

4 kommenttia:

  1. on tosi kiva lukea tätä sun blogia!! näyttää sille et sulla menee siellä hyvin :) mekin ollaan nyt täällä ausseissa!! oot anniina niin kaunis :)

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla! Ja kiitos paljon, hehe:) Miten sulla menee Ausseissa?! Onko hieno paikka?

    VastaaPoista
  3. voi että sulla on kyl ollu siel kivaa!! ja kiitosss synttäri onnitteluista!!!<3 OLET IHANIN!

    VastaaPoista