lauantai 28. heinäkuuta 2012

Lupasin kirjotella tasta koko viikosta, mutta kun aamulla vihdoin sain aikaa ja aukasin lapparin, niin se ei auennukkaan :( latasin yolla sinne kaikki kuvat, etta aamulla paasisin heti kirjotteleen tanne, mutta ilmeisesti se sano nyt ittensa irti ja sinne meni kaikki kuvatkin. Yritan saada sen korjaukseen heti maanantaina tai sitten ostan vaan uuden iha kylmasti, koska ma en enaa jaksa oottaa ETTA PAASEN TEKEEN SEN HITSIN POSTAUKSEN.





Mutta nyt suihkuun ja mekko paalle, edessa olis kello 9 illallinen parin perheen voimin jossain kivassa raflassa ja siita johkin klubille...:) Im happy happy happy!!! 

4 kommenttia:

  1. Hauskan näköistä, kun tossa eturivissä on tollanen pienten (tai ainakin ne näyttää pieniltä... ei ne taidakaan olla ihan niin pieniä) mustatukkaisten poikien armeija :D Onko ne jotain sun serkkuja tms?

    Anteeksi mä nyt kommentoin sun kaikkia postauksia, mutta kun satun aina keksimään jotain hurjan "tärkeää" joka sitten pitää kommentoida :D

    VastaaPoista
  2. Nää pikkuset oli argentiinalaisia joita vastaan pelattiin futista biitsillä:D haha

    VastaaPoista
  3. Löysin sun blogin googlettamalla vaan vaihtariblogeja, vaikuttaa tosi mielenkiintoselta toi Brasilia! Ja huomasinkin, että tossa kuvassa on myös mun tuttu Ilari :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, hyva sattuma! :D Kiva nahda et joku on eksyny tanne ihan vahingossakin

      Poista