perjantai 19. huhtikuuta 2013

2 meses e 2 semanas!

 Maailman aurinkoisinta talvista perjantaita!Viikonloppu kolkuttaa ovea ja fiilikset on vähintäänkin katossa. (Viime viikonloppu meni istuen ampumakisoissa kaatosateen kera.....) Viikot hujahtaa koko ajan vaan kovempaa ja kovempaa vauhtia, eikä tällä tytöllä oo jäljellä enää kun 73 päivää jäljellä, iiiik! Tällä viikolla oon yrittäny vaan pysyä mahdollisimman paljon pois kotoota ja käyttää jokasen päivän hyväkseni :D Maanantaina lounastin veljen kanssa shoppingissa koulun jälkeen ja illemmalla oli rotary kokous, tiistaina koulun ja portugalin tunnin jälkeen kävin hammaslääkärissä paikkauttamassa reiän hampaasta, koska se viisaudenhampaiden poisto ei ookkaan mahdollista ilman vielä yhtä koetta, koska sillä lääkärillä oli pelko, että hermot on liian lähellä niitä hampaita. Olin suht ärsyyntyneenä siitä, että se löysi multa kaks reikää, koska pesen hampaani 4 kertaa päivässä ja käytän kaikenmaailman suuvettä ja hammaslankaa :D Miksi?







Keskiviikkona menin hengaileen kaupungille Amalin, Stephanien ja Danan kanssa, tosin niillä oli mukanaan Felipe, jonka oli tarkotus olla vielä Turkissa. Felipe lähti siis Turkkiin vaihtoon kuukaus sen jälkeen kun saavuin Brasseihin ja kerettiin sen kans ystävystyyn. Nyt se oli palannu aikaseen kaikille yllätyksenä ja oisitte nähny mun ilmeen, kun saavuin ja se oli odottamassa :D



Torstaina tapasin vielä Axellee, Caroo ja Annee puistossa istuskellen ja rupatellen. Käytiin parit kaupatkin läpi ja lupasin etten kyllä osta enää mitään, mutta mukaan tarttu nutturadonitsi :D Sitä on niin kaikissa blogeissa hehkutettu, etten voinu vastustaa kiusausta kun sellasen bongasin. Onneks tolla  ei ihan hirveesti hintaa ollu. Illalla kävin vielä hammaslääkärissä paikkauttamassa sen toisen reiän ja puoli naamaa oli taas monta tuntia ihan puutuneena. Pakko kyllä tosin hehkuttaa Brassi hammaslääkäreitä; tosi hyvää ja ammattitaitosta jälkee. Sanosin että parempaa kun Suomessa, eli ei kannata pelätä täällä hammaslääkäriin menoo. Kunhan vaan menee yksityiselle, eikä noihin julkisiin :)
Tänään mulla on ihan  liikaa energiaa ja tekis mieli hyppiä seiniä pitkin. Laitoin just kynnet, siivosin huoneeni, pesin pyykit, kävin lenkillä... Koulussa en ollu eilen enkä tänään, koska muilla on kokeita.
Pakko mainita, että täällä on NIIIIN kylmä! Aamulla kun herää on +10, ja se herääminen on oikeesti tuskasinta ikinä. Kömmit 6.00 kaikkien niiden 3 peiton alta ja vaihdat sen jääkylmän uniformun päälles. Oon nukkunu nyt joka yö monella peitolla, kahdilla sukilla+ villasukilla, paksuilla housuilla, t-paidalla ja hupparilla. Sisällä on oikeesti jäätävää ja sormet on nytkin ihan jäiset! Illalla suihkuun meno on päivän hirvein hetki, kun hampaat vaan kalisee yhteen ja venaat sitä kuumaa vettä :D Ihmiset jaksaa ihmetellä että "miten sulla muka on kylmä, sähän oot Suomesta!!!" No, meillä suomessa on lämmitykset sisällä. Täällä jos on ulkona +15 niin sisällä se tuntuu +5. Tosin melkein joka päivä jo puolenpäivän aikaan mittari näyttää +25, mutta ei silti ulkonakaan tarkene ilman pitkähihasta. Lämpimät kelit on kuulemma nyt ohi ja tästä vaan kylmenee joka päivä :( Oon nyt vieläkin suht ruskettunut, mut Suomeen palaan jo ihan valkosena, höh.


Muuta mulle ei taadakkaan kuulua...PAITSI että vaihdan perhettä 2 viikon päästä :D Muistatte varmaan 2,5 kuukautta sitten mun vuodatukset tästä perheestä. No, kaikesta näköjään selvitään ja 14 päivän päästä palaan takasin mun tokaan perheeseen ja asustelen siellä viimeset pari kuukautta :)
Muuta mitä mun piti hehkuttaa; oon hetken jo miettiny, etten haluu palata Suomeen näkemättä Rioo. Jutellin yhen vaihtarin kanssa, joka sano että se matkustaa Rioon perheensä kanssa ja se voi ottaa yhden kaverinsa mukaan, joten näillä näkymin oon lähössä niiden kanssa 4 päiväks Riooon! Joudun maksaan vaan lennot itse ja perhe maksaa kaiken muun :) Hotelia kerkesin jo ihastella netissä, se näyttäis tältä!
Oon nyt siis nähny Brasseista näistä isoimmista kaupungeista Recifen, Foz do Iguacun, Floripan ja São Paulon, sekä kävin myös Paraguayssa ja Argentinassa. Jäljellä siis vielä Rio ja siinä oikeestaan onkin ne kaikki, mitkä täältä halusin eniten nähdä :)



Axelle tulee tänään meille iltaa viettään ja jää yöks. Huomenna mennään porukalla Santa Monica- clubille kiipeileen, rentoutuun kauneushoitolaan ja rehkiin salille. Illemmalla mennään Axellen luo yöks ja siitä ei vissiin tarvii paljoo kirjottaakkaan :D Näillä näkymin siis ihan huippu viikonloppu tulossa!!



Ihanaa viikonloppua Suomeen ja muistakaa hymyillä <3 Kesä on jo lähellä ;)

2 kommenttia:

  1. Mun hostveli sano, että vaikka se jenkeissä oli -27 asteen pakkasessa, niin kaikista kylmimmältä ikinä on sen mielestä tuntunu Curitiban +3 astetta. Vaikka Suomessa on kylmä niin meillä on sentään lämmitykset! :D Mut joo terveiset täältä Recifen lämmöstä +27 yötäpäivää, hajoo sinne kylmyyteen 8)

    VastaaPoista