tiistai 28. toukokuuta 2013

Perheilyä



En oo koskaan tehny kunnollista perhepostausta, joten here we go!

Perhe 1.

Isosisko: Milena 17 vee. Tekee mallinhommia ja opiskelee Curitiban parhaassa koulussa. Ilonen, sosiaalinen ja mahtava tyttö! Ihan kun oma sisko olis :)


 Äiti Josil: Rakastan! Niin sydämellinen ja ymmärtäväinen ihminen. Vaikkei alussa pystyttykkään kommunikoimaan hyvin niin meistä tuli tosi läheisiä ja jutellaan nytkin melkein joka päivä :) Nuorekas mamma joka tykkää laittautua ja puhua pojista haha



 Isä: Gerson. Herttanen ja hiljanen mies, mutta tykkään paljon :) Ujo juttelemaan eikä muutenkaan kälätä koko ajan, mutta mahtava tyyppi!



Asunto: Pieni kerrostalo (ei oo tietenkää kuvaa siitä ulkoopäin:( ) 2 makuuhuonetta, 2 kylpyhuonetta, keittiö, olkkari
Alue: Agua Verde




Mun huone :)

Ensimmäisellä perheellä on aina se kivoin, mutta myös vaikein asema. Perhe pääsee opettaan ja näyttää sulle kaiken uuden :D Mä en pystyny ihan hirveesti kommunikoimaan vanhempien kanssa, koska kumpikaan ei puhu englantia. Siskon kanssa juttelin 5 viimestä kuukautta facebookissa kun olin vielä Suomessa, ja kun saavuin Curitibaan niin meillä oli heti hyvä yhteys. Tää perhe on aina tottunu oleen vanhemmat ja ainut tytär, joten joskus oli vähän vaikee päästä sisään juttuihin. Äiti ja Milena on parhaat ystävykset, jakaa aivan kaiken mitä tapahtuu ja pakostikin siinä välillä jäi vähän ulkopuoliseks. Käytiin kuitenkin tosi usein yhdessä shoppailemassa ja manikyyreissä ja vietettiin oikeeta äiti-tyttäret-aikaa ;) Tästä perheestä tuli mulle todella oikee perhe!




Perhe 2. ja 4. 
Isoveli Well, 23vee: Töissä lakitoimistossa, rakastaa bilettämistä ja electronic musicia. (Kuulosti suomeks ihan tyhmältä?). Rauhallinen persoona joka on mulle paras ystävä ja kaikista läheisin ihminen täällä! Paras :)



Isosisko Kauane 18. (Milenan paras ystävä) Kerkesin oleen Brasiliassa 3 viikkoo samaan aikaan Kauanen kanssa, ennen kun se lähti Belgiaan vaihtoon. Kauane tulee takasin 2 päivän päästä ja asutaan kuukausi yhessä :D Se mitä kerkesin tunteen niin ihana ihana ihminen! (



Pikkusisko Manu 5vee: Aina vähän nenäkäs ja pikkuaikuinen, joka ei lopeta puhumista ja hyppelyä sekunikskaan :D Ei suostu syömään mitään muuta kun riisiä, perunaa, soijaa, suolaa, sokeria, majoneesia, ketsuppia ja suklaata. Lapset on vaan silti aina niin aitoja ja helposti lähestyttäviä, että meistä on tullu ihan oikeet siskokset. Meikataan aina yhdessä ja jaetaan sama huonekin. Riidellään myös harva se päivä :D



Äiti Eliane. MAHTAVA. Ihminen, jolta haluaisin oppia paljon. Aina positiivinen, rauhallinen, kiltti, avulias ja sydämellinen. Tykkää käydä kirkossa ja on uskovainen, muttei mitenkään yliuskovainen :D Nuorekas ja kaunis nainen, joka tekee hyvää ruokaa ja leipoo paljon. Kaikki on aina tervetulleita meille!

Isä Jefferson. Työskentelee lehden päätoimituksessa. On töissä paljon eikä olla oikeen koskaan samaan aikaan kotona, mutta kun ollaan niin jutellaan ja nauretaan aina. Hauska ja rento heppu, ei todellakaan sellanen tiukka isähahmo :D



Asunto: Talo, n. 250 neliöö/3 kerrosta.  Tosin remontissa, eikä loppua näy :D 3 makuuhuonetta, 4 kylppäriä, keittiö, olkkari, grilliveranta(?)
Alue: Vila Isabel/Agua Verde






Mun ja siskojen huone! 
Toka perhe oli mulle se, jossa jouduin päästään enkusta kokonaan irti:D Välillä tuskailin pikkusiskon kanssa samassa huoneessa, mutta nyt siihen on jo tottunu. Tässä perheessä saan elää tosi vapaasti, eikä perhe rajota oikeen mitenkää menoja. Tää on eniten sellanen tavisperhe, joka ei matkustele paljoo tai käy hienoilla kynttiläillallisilla. Talo on rempallaan, eikä mikään ihan hirmu kodikas siis (niin kun kuvista näkyy), mutta koska ihmiset on niin ihania, niin ei talokaan haittaa mitenkään :) Tää perhe menee siis samalla viivalla ekan kanssa :)

Perhe 3.
Isä Eduardo, äiti Eliane, isosiskot Erika 21vee ja Larissa 18vee, joka on vaihdossa Norjassa, kerkesin näkeen vaan kerran. + Kissa Nico ja koira Calaki




Asunto: 4-kerroksinen omakotitalo; 3 makkaria, 3 kylppäriä, keittiö, olkkari, ullakko
Alue: Merces




Tästä perheestä en haluu oikeestaan enempää kirjotakkaan. Heillä oli aikasemmin ollu 3 vaihtaria ja jokainen oli vaihtanu perhettä parin viikon jälkeen. Mun portugali kehitty tosi paljon tän perheen kanssa, josta oon ilonen :) Ruokaa oli aina paljon ja se oli hyvää haha. Muuten ei kemiat kyllä tahtonu kohdata. Vanhemmat tosin rakastu muhun ja oon heille kuulemma kun oma tytär, jonka ne haluais adoptoida. Isosisko tässä perheessä oli maailman hankalin ihminen. Koko 3 kuukautta vanhemmat ja isosisko tappeli ja sisko oli myös menettäny kaikki ystävänsä kun alko seurusteleen. Kaks viikkoo ennen kun muutin pois tuolta, riitelin itekkin sen kanssa ja vikat 15 päivää meni ilman puhumista. Edes hyvästejä ei sanottu, joka ei kyllä haittaa. Vaikka täällä haluankin tulla kaikkien kanssa toimeen, varsinkin perheiden kanssa, niin kenenkään ovimatoks en silti suostu :D Enivei, oon kiitollinen että sain asua tuolla! Opetti paljon.





Kaikenkaikkiaan mulla kävi hyvä tsägä perheiden kanssa ja varmasti tuun pysyyn loppuelämäni yhteydessä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti