maanantai 27. toukokuuta 2013

Pää lyö tyhjää

Huhhuh, miten nää maanantait osaakin olla aina yhtä hankalia :D Eilen nukuin 4 tunnin päikkärit, joka johti unettomuuten viime yönä, joka johti väsymykseen tänään joka puolestaan toi äkäsyyden mukanaan. Sunnuntait on aina hirveitä, kun ei koskaan tiedä mitä tekis. Okei täällä ne vielä menettelee, mutta Suomessa sunnuntai on niin masentava päivä! Eilen aamulla äiti tuli mun huoneeseen 9 sanoon, että hei unohdettiin että sun klubilla on joku tapahtuma tänään. Lähetään tunnin päästä. Mun mielestä pitäis olla ihan lakipykäliä 1)ettei aamusin saa jutella 2) sunnuntaisin ei saa olla suunnitelmia. No, heitin kuitenkin hupparin niskaan ja ajettiin keskelle ei mitään, kuunteleen puhetta ei mistään. Kotiin päästiin lounaan aikaan ja menin suoraan nukkuun ja heräsin neljän tunnin päästä alakerrasta kuuluvaan pälätykseen. Koko suku oli tullu kylään eikä tästä oltu mulle tietenkään mainittu mitään :D Aplodeiden ja huudon kera istuin kahvipöytään yöpuku päällä ja tukka sekasin. 

Isoveli meni nukkuun jo puoliltaöin enkä enää keksiny mitään tekemistä yksinäni, niin yritin kans nukkua. Pyörin kuitenkin kolme tuntia sängyssä ja ekaa kertaa tuli sellanen "vitsi, kiva mennä takasin Suomeen." Rupesin kelaan Suomen järviä ja kesäiltoja ja hymyilytti. Esim. eilen halusin 7 lähtee lenkille, mutta oli jo liian pimeetä ja blabla. Tuli ilonen fiilis siitä, että 35 päivän pystyn meneen suurempia miettimättä! Päätin myös mennä heti kampaajalle kun pääsen Suomeen ja tehdä jotain erilaista. Ei se kotiin tulo näytäkkään enää niin synkältä :) Ja pakko myöntää, että kun ei huomioi niitä loskapäiviä, kylmiä kuukausia, lunta ja pimeyttä (joita on 11,5 kuukautta vuodesta), niin on Suomi kaunis maa.

Hhahaha Suomen kesässä 3 vuotta sitten :D
Tänään tajusin että oon unohtanu ostaa Curitiba - Sao Paulo lennon lähtöpäivälle. Yritin löytää mahdollisimman halvalla, mut nyt ei löytyny mitään tarjouksia ja kaikki on kallista! Mun kolmannen perheen iskä makso mulle Rion lennon, koska mun kortti ei toiminu sillon kun ne piti maksaa. Se makso myös portugalin kurssin ja tänään aamulla päätin heti mennä maksaan noi velat, ettei vaan pääse unohtuun. Äiti lähti mun kanssa pankkiin. Ekan ostarin pankkiautomaatti ei toiminu, joten mentiin pankkiin. Sain jumitettua korttini 3 kertaa ja päätettiin suosiolla vaihtaa paikkaa. Seuraavassa ostarissa jonotettiin taas ainakin vartti, eikä automaatitit toiminu sielläkään. Musta on ihanaa kun ihmiset vaan jonottaa niin tottuneesti ja kärsivälliseesti, eikä haittaa vaikkei toimikkaan tai vaikka joutuu odottaan puolet päivistä. Mussa vielä ikävä kyllä on sen verran suomalaisuutta, että teki mieli potkia sitä automaattia ja kirota kaikki pankit alimpaan helvettiin :D Seisoin kuitenkin siinä jonossa ja myhäilin tyytyväisen Suomen nopeutta ja toimivuutta kaikessa. Kierrettiin vielä pari pankkia ja kolmen tunnin päästä lopulta sainkin kun sainkin rahaa! Kortti on ärsyttävän kavala, kun ne rahat vaan hupenee sieltä ilman että huomaakaan. Pitäis aina olla kaikki rahat käteisenä niin niitä ei raaskis käyttää!

Hihi mun söpis pikkusisko
Miks muuten kaikki loppuu samaan aikaan? Just nyt pitäs ostaa shampoota, hoitoainetta, meikinpuhdistusaine, meikkivoide, ripsari... Ja kun en haluis täältä enää ostaa mitään, kun ei niitä kuitenkaan pysty tuomaan takas Suomeen, muutenkin Suomessa on paremman valikoimat ja halvemmat hinnat. Nyt kun maksan vielä sen lennon niin vikan kuukauden saan elää super säästölinjalla:D No en jaksa miettiä huomista pidemmälle. Tai en ees tuntia pidemmälle.

Beijos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti