lauantai 12. toukokuuta 2012

Challenge

Vietän vaihteeks rauhallista lauantai-iltaa turvallisesti koneen ja teeveen ääressä!
Aattelin nyt vastata tämmöseen haasteeseen, jonka sain Kiiralta, joka on yks meistä Brasiliaan lähtevistä vaihtareista :)


- Each tagged person must answer the 11 questions given to them by their “tagger”
and post it on their blog.
- Then, choose 11 new people to tag and link them in your post.
- Create 11 new questions for the people you tag to answer.
- Do not tag back to the person who has already tagged you


1. Mitä suunnitelmia sinulla on kesäksi?
Kesäkuun vietän tiivisti S-marketissa töitten parissa:) Viimenen päivä loppuu mun yli vuoden kestäny ura haha. Sen jälkeen on kolme viikkoo aikaa olla kavereitten kanssa ja toivottavasti maata rannalla. Viimeset matkajärjestelyt ja pakkaukset, 22.7 onkin jo lähtö..:) apua  tälleen ajateltuna kuullostaa kun lähtö ois super pian?!?!

2. Kuka on suosikkipelaajasi Suomen lätkäjoukkueessa?
Häpeellisesti voin kertoa, et mua ei kiinnosta lätkä yhtääään:D Okei, siinä vaiheessa kun Suomi pelaa finaalipelejä, niin voin aukasta telkkarin ja olla niiiin isänmaallista ja ylpeetä kun olla ja voi haha. Elikkä siis ei mitään hajua..:D

3. Mikä kappale on sulle jotenkin merkityksellinen ja miksi?
Michel Telo - Ai Se Eu Te Pego. Tää merkitsee jotenkin niin tätä koko vuotta ja kaikkee sitä, miten vaikeudet on voitettu.(kliseistäkö:D?) Joka tapauksessa, niiin täysin Brasilia-biisi, josta tulee aina hyvä mieli:) ja mamin lemppari kans!

4. Jos saisit valita minkä maan tahansa, muttet sitä omaa johon olet lähdössä, minne lähtisit vaihtoon? 
Mulla oli ekana maavaihtoehtona Mexico, elikkäs se varmaankin:) Argentiina on sellanen toinen, johon haluisin kans.

5. Mikä on paras paikka Suomessa?
Mietin just eilen sitä, et vaikka Suomi on pieni paikka niin en oo nähny tästä maasta yhtääään mitään? En oo koskaan käyny ees Lapissa:O Mutta anyway, loppujenlopuks tykkään Tampereesta. Oulussa oleva nallikari on kans sellanen, joka on jääny mieleen.


6. Ketä ihailet ja miksi?
Vaikee sanoo ketään yksittäistä ihmistä, mut yleensäkkin ihailen kaikkia, jotka on saavuttanu just ne asiat mitä on halunnutkin. Määrätietosia, mutta nöyriä ja ahkeria ihmisiä:) Pakko lisätä tähän vielä rakas isoukki , joka menehtyi tänään aamupäivällä...Ukki oli todella sydämellinen ja ihana ihminen. Lämmöllä muistaen <3

7. Paras kesämuisto?
Miks nää on näin vaikeita!? Koko kesä on mulle aina sellasta aikaa kun ois syntyny uudelleen:D Mut ehkä just kaikki ne lämpimät kesäillat, jollon tietää että huomenna ei tarvii tehdä mitään. Ei tietookaan stressistä.


8. Mikä saa sut aamulla heräämään ja nousemaan sängystä ylös?
Ajatus siitä, että mä en halua enää yhtään ylimäärästä poissaolotuntia:D okei viime päivinä ei oo sekään haitannu. Varmaankin sit just tulevan päivän ja viikon suunnitelmat.

9. Millainen olisi mielestäsi täydellinen päivä?
Oon oikeestaan sitä mieltä, että päivä on täydellinen sillon kun on vaan oikee seura. Muuta ei tarvii. Parasta olis varmaankin sellanen, ettei ois mitään suunnitelmia ja sais sponttaanisti keksiä mitä mieleen tulee:)

10. Missä olet hyvä?
Me suomalaisethan totutusti ollaan niin vaatimattomia ja huonoja kehuun itteemme ja toisiamme:D Mut uskaltaisin väittää, et oon hyvä asiakaspalvelija ja yleensäkkin tuun helposti kaikkien kans toimeen. Totta kai on poikkeuksia. 


11. Milloin kiinnostuit bloggaamisesta ja mikä on lempiblogisi?
Bloggaaminen itessään on kiinnostanu aina, mut nyt vasta sain itestäni niskasta kiinni ja aloin kirjotteleen:) Lemppariblogi on varmaankin Too fast for love. Oon myös seuraillu vaihtariblogia Brasseista; Long way home. Tykkään just tollasesta rennosta ja einiinmietitystä tekstistä:D

Mä en nyt sit haasta ketään kun ei oo oikeen ketään haastettavaa:D (haha hyvä niin, pääsen helpommalla) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti